Dakgoten

Zinken dakgoten

Een zinken dakgoot, dat is bij ons geen probleem. Zowel de bak- als de hanggoten.
Wij houden bijvoorbeeld rekening met het uitzetten en krimpen van uw zink en de daarbij passende uitzettingsvoegen. Hoeken, kralen, waterkeringen, steekpijpjes, eindschotjes, etc. Wij beschikken over de juiste faciliteiten om uw maatwerk tot in de puntjes te verzorgen.

De goten worden op maat aangebracht. Om uw zinken dakgoten helemaal af te maken, kunnen wij u de gewenste zinken regenpijpen leveren, compleet met bochten, beugels en/of zinken vergaarbakken voor de afwerking van uw hemelwaterafvoer. Zo maakt u van u dak een mooi geheel.

De toepassing van zink bij de bouw heeft vele voordelen, zoals zijn uitstekende verwerkingsmogelijkheden, duurzaamheid en uitstraling. Bovendien staat het garant voor kwaliteit met een zeer lange levensduur en biedt zink een effectieve bescherming tegen weer en wind.

Koperen dakgoten

Koperen dakgoten zijn de creme de la creme onder de dakgoten. Bent u op zoek naar een exclusieve dakgoot met een luxere uitstraling? Dan past de koperen dakgoot uitstekend bij u. Koper verkleurt in verloop van tijd naar het karakteristieke, prachtige platinagroen. Koperen dakgoten voegen charme toe aan uw woning.