Plafond Maestro

Maestro trendy en tijdloos

Maëstro is al 20 jaar een sterk en betrouwbaar merk, een 100% Belgisch kwaliteitsproduct en nog steeds koploper met zijn ruimste en exclusiefste gamma en decoren. De collectie is ontworpen door Belgische designers. De panelen zijn gemaakt met de meest geavanceerde productieprocessen en worden streng gecontroleerd op hun duurzaamheid.

Maëstro biedt een totaaloplossing voor de aankleding van uw ruimte. De jarenlange expertise en ervaring (20 jaar) stelt ons in staat een product af te leveren dat beantwoordt aan de strengste eisen inzake kwaliteit. Dankzij een afgestemd productie-apparaat, een doordacht stockbeheer en een efficiënte logistiek kan Maëstro korte leveringstermijnen garanderen.

De ruime en gevarieerde collectie bevat naast de klassiekers, tal van kleuren en designs die de nieuwste trens in woondecoratie weerspiegelen. Met Maëstro bent u helemaal mee en drukt u een unieke stempel op uw interieur.
Alle Maëstro wand- en plafondpanelen zijn hitte en UV bestendig.

Maëstro wand – en plafondpanelen kunnen snel en probleemloos geplaatst worden dankzij de unieke tand – en groefverbinding die een blinde vernageling mogelijk maakt. Maëstro is de eerste fabrikant die microbevel doortrekt in de hele collectie.

De Maëstro wand – en plafondpanelen zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen makkelijk worden schoongemaakt met een licht vochtige doek. Onze vochtbestendige collectie is speciaal afgewerkt met een waterafstotende laag.