Velux

Verbeterde isolatie en betere energie efficiëntie

Als het gaat om isolatie is een 10-jaar oud  dakraam, zelfs als het in perfecte staat verkeert, geen partij voor een modern VELUX dakraam. Met een tot 75% beter resultaat kan het verschil verbluffend zijn. En, omdat de temperatuur van de binnenruit tot 5˚C hoger blijft, heeft u geen last van tocht of koude voeten. Dus u zal ervaren dat het vervangen van uw dakraam leidt tot meer wooncomfort.

De voordelen van vervangen:

  • Een modern VELUX dakraam biedt u tot 18% meer daglicht dankzij een groter glasoppervlak ten opzichte van een dakraam van de voorgaande generaties.
  • Een modern VELUX dakraam heeft een modern en licht design met verbeterde ventilatie- en bedieningsopties.
  • Een modern VELUX dakraam biedt uitstekende energie-efficiëntie met betere isolatie en meer warmtetoetreding.
  • Met VELUX raamdecoratie- en zonweringsproducten kunt u op de meest efficiënte wijze de hoeveelheid, invalshoek en scherpte van het binnenvallende daglicht reguleren.
  • Vervangen is eenvoudiger dan u denkt. Een VELUX montagepartner kan uw dakraam binnen 1 werkdag vervangen.

Alle reden dus om de eerste stap te zetten. Gebruik daarom de VELUX vervangingstool en ontdek welk nieuw type VELUX dakraam het beste aansluit bij uw wensen. Het zijn maar 8 simpele stappen...

Verduisteringsgordijn

Het verduisteringsgordijn biedt u verduistering op elk gewenst moment van de  dag. Ideaal voor slaapkamers en kinderkamers waar lichtregeling erg belangrijk is. Verduisteringsgordijnen zijn de oplossing voor een goede nachtrust of een prettig middagdutje. Om uw kamer zo goed mogelijk te verduisteren zijn deze perfect passend gemaakt op VELUX dakramen.

VELUX verduistereningsgordijnen zijn verkrijgbaar in 40 verschillende kleuren & dessins. U kunt kiezen uit handbediende of elektrisch bediende verduisteringsgordijnen (op netstroom of zonne-energie) waarmee u uw dakvenster en rolgordijn met dezelfde afstandsbediening kunt bedienen.

Rolluik

VELUX rolluiken bieden u het absolute comfort: thermische bescherming (zomer en winter), verduistering, reductie van het regengeluid … Dankzij deze karakteristieken biedt VELUX u het comfort dat u nodig heeft om goed te leven onder uw dak.

Het volledige assortiment kan je terugvinden op www.velux.be