Over ons

Onze firma is opgericht in 1963 door Marcel Hermans (mijn grootvader), deze gaf op 1 april 1987 de zaak door aan Bruno Hermans (mijn vader), de tweede generatie.

Op 1 april 2013 gaf mijn vader de scepter door aan mij (Steve Hermans) de derde generatie op rij. Ons bedrijf is sinds al deze jaren gevestigd in de Diepmeerstraat te Buggenhout en is gespecialiseerd in het renoveren van daken.

Steve zorgt voor een gedetailleerde en duidelijke prijsofferte, die na goedkeuring door de klant in onze planning wordt opgenomen. De uitvoering gebeurt daarna door 1 van onze 2 ploegen. Wendy zorgt voor alle premies die momenteel nog voorhanden zijn (zie prijsofferte). Zo hoeft u niet wakker te  liggen van deze administratieve molen. Wij zorgen van het begin tot het einde voor een goede klantenservice.

Ons dakwerkersteam bestaat uit 2 ploegen. Het ene team neemt de platte daken, kleinere werken en herstellingen voor hun rekening. Het andere team, de hellende daken en grotere werken.

Doordat wij in 2 ploegen werken zijn onze mensen volledig op elkaar afgestemd en zorgen ze met hun eigen specialisatie voor een mooi en perfect resultaat. Onze mensen beschikken over minimum 10 jaar ervaring, wat van hen echte vakmensen maakt.  Ze beschikken over de nodige kennis van onze materialen en weten van aanpakken.

Op 1 april 2013 hebben wij het 50 jarig bestaan van onze firma gevierd.

Onze ambitie is niet om het grootste dakwerkersbedrijf te zijn, maar één van de betere met aandacht voor onze klant, met als doel een goede service te geven.