Zolderisolatie Knauf

Isoleren is een investering die je op termijn dubbel en dik terugverdient. Om de aankoop van dak, gevel en vloer isolatie nog interessanter te maken hebben de netbeheerders in samenwerking met de Vlaamse overheid verschillende premies en subsidies in leven geroepen. ( premie’s zie klantendienst)

Als u een hoge energiefaktuur heeft voor verwarming, dan moet u zichde vraag stellen of het dak van uw woning geïsoleerd is. Maar liefst 30% van alle verlies aan warmte gebeurd via een dak dat geen isolatie heeft. TI 132U is een dakisolatie die volgens de nieuwe bindmiddeltechnologie van Knauf Insulation vervaardigd wordt.

Isolatie in glaswol, of het nu rollen of platen zijn, wordt steeds geklemd tussen twee kepers (de ‘membranen’ van het dak). Het wordt nooit rechtstreeks onder de dakpannen geplaatst. Indien er dus nog geen onderdak is, moet dit altijd eerst worden voorzien.

Minerale wollen zijn thermisch isolerend en absorberen veel geluid. Bovendien bieden ze een goede bescherming tegen brand, ongedierte en schimmels.