Keramische dakpannen

Harmonica

Harmonica is een klassieke keramische dakpan en zorgt voor een licht golvende dakbedekking van een schuindak. Harmonica is veelzijdig inzetbaar en beschikbaar in een mooi genuanceerd kleurengamma.

Voordelen en eigenschappen

  • Klassiek gelijnde kleipan
  • Deze pan past bij alle hedendaagse en klassieke woningen
  • De uitzonderlijke kleikwaliteit en oppervlakteafwerking zorgen voor een krasbestendig en goed tegen groen en vuil bestand zichtoppervlak
  • De kleipannen zijn vervaardigd uit een zeer hoogwaardige kwaliteitsklei met als gevolg dat deze pannen goed scoren op het gebied van hoge breuksterkte, vorstbestendigheid en lage vochtabsorptie.

Garantie

30 jaar garantie op de intrinsieke waarden. Eternit garandeert gedurende 30 jaar vanaf de levering de intrinsieke kwaliteiten van de kleipannen inzake waterdichtheid, wateropslorping door onderdompeling, vorstweerstand en buigsterkte overeenkomstig de bij levering geldende normen ter zake.

Onderhoud

De duurzame kleikwaliteit, al dan niet bedekt met een engobe oppervlaktelaag, beschermt de pannen tegen vuil en stof. Door externe invloeden (luchtvervuiling, erosie, corrosie, enz ...) is een geleidelijk optreden van een patina echter mogelijk.

Het reinigen van de pannen gebeurt daarom met een milieuvriendelijk en niet agressief moswerend middel, te verkrijgen bij de Eternitverdelers. De pannen mogen zeker niet gereinigd worden met water onder hoge druk, harde borstels, of andere werktuigen die het oppervlak kunnen beschadigen.

Ontdek het volledige assortiment keramische dakpannen op www.eternit.be